The Fixables opent vestiging op Zuidas

Smartphone-reparateurs bestrijden onbereikbaarheids-stress met service, gemak en beleving

05 MAART 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Reparatiewinkel voor smartphones en tablets ‘The Fixables’ opent vandaag een nieuwe vestiging op het George Gershwinplein in Amsterdam. Met de opening van een filiaal op de Zuidas, speelt het bedrijf in op de groeiende vraag naar vakkundige reparaties en de specifieke wensen van de zakelijke professional. Het shop-in-shop filiaal is gevestigd in ‘The TailorMates’, een concept-store voor mannen die vandaag eveneens de deuren opent.

René Smit en Ferry Timmer, oprichters van The Fixables: “Als er ergens in Nederland veel smartphones en tablets worden gebruikt is het wel op de Zuidas. Bankiers, consultants, advocaten en andere professionals kunnen vaak geen moment zonder hun persoonlijke gadgets en hebben behoefte aan betrouwbare, professionele en transparante service. Een smartphone of tablet staat vol vertrouwelijke informatie. Die laat je niet zomaar bij iemand achter.”

De ondernemers komen op verschillende manieren tegemoet aan de specifieke wensen van de doelgroep. Zo zorgt het shop-in-shop concept van The Fixables in The TailorMates voor een bijzondere service en unieke beleving: terwijl de smartphone of tablet een tweede leven krijgt, kan de eigenaar zich een maatpak laten aanmeten, een espresso drinken of zich laten scheren. Doordat de winkel doordeweeks van acht tot acht is geopend en de meeste reparaties à la minute of binnen een paar uur worden uitgevoerd, hoeft niemand zijn geliefde gadget lang te missen. Overigens zijn ook vrouwen van harte welkom in het mannenbolwerk van The TailorMates waar The Fixables zijn gevestigd.

Alle reparaties worden uitgevoerd met gebruik van de beste onderdelen en apparatuur, onder garantie en tegen concurrerende prijzen. The Fixables: “Een defecte smartphone veroorzaakt vaak eerst paniek en vervolgens angst voor gedoe en bureaucratische rompslomp. Sommige mensen hebben zelfs last van de angst om onbereikbaar te zijn, oftewel ‘nomophobia’. Wij nemen deze stress graag weg en zorgen ervoor dat mensen snel weer ‘connected’ zijn. Dat is fijn voor de gebruiker, maar ook voor de baas. Tijd is immers geld; zeker op de Zuidas.”

Citaten
"“Als er ergens in Nederland veel smartphones en tablets worden gebruikt is het wel op de Zuidas. Bankiers, consultants, advocaten en andere professionals kunnen vaak geen moment zonder hun persoonlijke gadgets en hebben behoefte aan betrouwbare, professionele en transparante service. Een smartphone of tablet staat vol vertrouwelijke informatie. Die laat je niet zomaar bij iemand achter.”" René Smit en Ferry Timmer, oprichters van The Fixables
"“Een defecte smartphone veroorzaakt vaak eerst paniek en vervolgens angst voor gedoe en bureaucratische rompslomp. Sommige mensen hebben zelfs last van de angst om onbereikbaar te zijn, oftewel ‘nomophobia’. Wij nemen deze stress graag weg en zorgen ervoor dat mensen snel weer ‘connected’ zijn. Dat is fijn voor de gebruiker, maar ook voor de baas. Tijd is immers geld; zeker op de Zuidas.”" René Smit en Ferry Timmer, oprichters van The Fixables
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over The Fixables

The Fixables is een concept store voor het repareren van smartphones en tablets. Bij The Fixables draait alles om betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie. De winkel is ingericht als een espresso-bar, waar klanten op hun gemak kunnen wachten, of van achter glas kunnen zien hoe een reparatie wordt uitgevoerd in het ‘operatie lab’. Dit gebeurt met uiterste precisie, met gebruik van de beste onderdelen en apparatuur, onder garantie en tegen vaste en concurrerende prijzen.

Vestigingen The Fixables

Amsterdam
Rijnstraat 165
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Utrecht
Achter Clarenburg 5
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Bussum
Kapelstraat 3
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Rotterdam
Eendrachtsplein 16
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

berichten