The Fixables openen vestiging in Utrecht

Smartphone-reparateurs gaan ook in Domstad voor betrouwbare, professionele en transparante service

17 JUNI 2014, UTRECHT
Samenvatting
The Fixables hebben hun eerste vestiging in Utrecht gisteren officieel geopend. De smartphone en tablet reparateurs hebben zich gevestigd in een voormalig woonhuisje op Achter Clarenburg 5, direct tegenover Belgisch biercafé Olivier. Bezitters van smartphones en tablets van alle merken kunnen bij The Fixables terecht voor een vakkundige reparatie die ter plekke en meestal binnen een half uur wordt uitgevoerd. Terwijl het geliefde gadget het ‘operatie lab’ ingaat, staat voor de eigenaar een espresso klaar.

Het idee voor The Fixables ontstond uit verbazing over het gebrek aan betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie in de reparatie-markt. Eigenaren René Smit en Ferry Timmer merken dat veel mensen geen raad weten met een schadegeval aan hun smartphone of tablet en zich overgeleverd voelen aan de welwillendheid van hun provider, verzekeraar of een schimmig reparatiezaakje, zonder vooraf inzicht te hebben in de kans op succesvolle reparatie, de tijdsduur en de kosten. ‘Dat moet radicaal anders’, zo dachten de ondernemers. In 2013 was de eerste vestiging aan de Rijnstraat in Amsterdam dan ook een feit.

Ook voor Utrecht geldt: ‘Relax…it’s only broken’

Sindsdien ging het hard met The Fixables. Klanten van binnen en buiten Amsterdam wisten het bedrijf al snel te vinden en in maart 2014 werd een shop-in-shop op de Zuidas geopend, nu dus gevolgd door een vestiging in Utrecht.

Citaten
"“Met een eerste vestiging in Utrecht gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Wij hebben lang gezocht naar een geschikte locatie en uiteindelijk hebben we dit bijzondere pand gevonden, direct tussen Hoog Catharijne en de Steenweg in en op slechts enkele minuten lopen van het grootste OV-knooppunt van Nederland. Mooier kan bijna niet.”" René Smit
"“Op de muur van onze winkel staat met grote letters “’Relax...it’s only broken’. Die belofte willen wij ook in Utrecht waarmaken. Smartphones en tablets worden zeer intensief gebruikt en lopen daardoor mogelijk schade of slijtage op. Met een nieuw scherm, door een haperende aansluiting of defecte knop te vervangen of door vocht of stof te verwijderen kan een smartphone vaak weer heel lang mee. Een reparatie is de moeite bijna altijd waard.”" Ferry Timmer
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over The Fixables

The Fixables is een concept store voor het repareren van smartphones en tablets. Bij The Fixables draait alles om betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie. De winkel is ingericht als een espresso-bar, waar klanten op hun gemak kunnen wachten, of van achter glas kunnen zien hoe een reparatie wordt uitgevoerd in het ‘operatie lab’. Dit gebeurt met uiterste precisie, met gebruik van de beste onderdelen en apparatuur, onder garantie en tegen vaste en concurrerende prijzen.

Vestigingen The Fixables

Amsterdam
Rijnstraat 165
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Utrecht
Achter Clarenburg 5
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Bussum
Kapelstraat 3
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Rotterdam
Eendrachtsplein 16
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

berichten