TAGABLE APP

Krijg je verloren iPhone of iPad terug en win tijd bij calamiteiten

12 FEBRUARI 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
The Fixables, Nederlands nieuwste innovatieve retailer gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets voor de particuliere én de zakelijke markt, heeft TAGABLE ontwikkeld. Met deze innovatieve App is de kans dat je je verloren of gestolen iPhone of iPad terugkrijgt aanzienlijk vergroot. Daarnaast biedt deze App van Nederlandse bodem een goede vervanging voor de onbruikbaar geworden ICE (In Case of Emergency) functie. TAGABLE is sinds deze week in de AppStore verkrijgbaar.

Gevonden iPhone of iPad heeft voor vinder geen waarde maar is groot verlies voor eigenaar
Omdat het sinds de invoering van iOS 7 onmogelijk is om een iPhone of iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen kan deze zonder werkende Apple ID en wachtwoord niet meer worden gebruikt. Deze toestellen zijn voor de vinder dus geheel waardeloos. De eigenaar zit vaak met de handen in het haar en wil niets liever dan zijn toestel zo snel mogelijk terug krijgen. Omdat de contactgegevens van de eigenaar niet toegankelijk zijn kan de eerlijke vinder de iPhone of iPad helaas niet bij de rechtmatige eigenaar terug bezorgen. Zelfs voor de politie is het een hele klus om de bezitter op te sporen, als dat al lukt is het meestal toeval.

Contactgegevens van eigenaar zichtbaar voor de vinders van iPhone of iPad
Met de App van TAGABLE behoort dit probleem nu tot het verleden. De trotse bezitter van een iPhone of iPad kan nu een achtergrond naar keuze instellen en kiezen uit een aantal vormgevingsvarianten. Hierin kunnen vervolgens de contactgegevens worden ingevoerd. Daarnaast bestaat de optie om een vindersloon aan te geven voor de eerlijke vinder.

ICE noodnummer onvindbaar – TAGABLE biedt hulp als seconden tellen
Veel bezitters van een mobiele telefoon hebben onder de naam ICE (In Case of Emergency) een telefoonnummer ingevoerd dat in geval van nood kan worden gebeld. Noodzakelijk voor hulpverleners zoals politie, brandweer of ziekenauto. Vaak is het een telefoonnummer van partner, ouders of kinderen. Met de invoering van iOS 7 is dit ICE noodnummer voor de hulpdiensten helaas onvindbaar geworden. De TAGABLE App biedt uitkomst omdat het noodnummer nu wél altijd zichtbaar is en ij geval van nood meteen kan worden gebeld.

Beloning: zelfgebakken appeltaart of € 50,--
In de TAGABLE App kun je zelf aangeven wat jouw beloning is als je je verloren of gestolen toestel terugkrijgt. Hoe hoger of creatiever de beloning, hoe groter de kans dat je je toestel terug ziet. In de korte tijd dat TAGABLE beschikbaar is zijn de meest uiteenlopende varianten de revue gepasseerd: van een Big Mac Menu tot een zelfgebakken appeltaart en van een doos Belgische bonbons tot een gratis kaartje voor een concert van de Toppers. Uiteraard worden ook diverse geldbedragen aangeboden.

Kijk voor alle informatie over de App op www.tagable.nl

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over The Fixables

The Fixables is een concept store voor het repareren van smartphones en tablets. Bij The Fixables draait alles om betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie. De winkel is ingericht als een espresso-bar, waar klanten op hun gemak kunnen wachten, of van achter glas kunnen zien hoe een reparatie wordt uitgevoerd in het ‘operatie lab’. Dit gebeurt met uiterste precisie, met gebruik van de beste onderdelen en apparatuur, onder garantie en tegen vaste en concurrerende prijzen.

Vestigingen The Fixables

Amsterdam
Rijnstraat 165
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Utrecht
Achter Clarenburg 5
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Bussum
Kapelstraat 3
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Rotterdam
Eendrachtsplein 16
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

berichten