The Fixables opent vestiging in Rotterdam

Lee Towers verricht The Grand Opening 26 april

20 APRIL 2015, ROTTERDAM, NEDERLAND
Samenvatting
The Fixables, de nieuwste innovatieve retailer gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets voor de particuliere en de zakelijke markt, opent op 26 april haar vierde vestiging, dit keer in Rotterdam. De extra grote vestiging op het Eendrachtsplein 16 in het centrum van Rotterdam wordt om 15.00 uur geopend door mister Rotterdam himself, Lee Towers.

Vier op een rij
Eerder opende The Fixables de succesvolle vestigingen aan de Amsterdamse Rijnstraat, op Achter Clarenburg 5 in Utrecht en op de Kapelstraat in Bussum. De innovatieve smartphone en tablet fix service retailer heeft de smaak te pakken en bereidt zich inmiddels voor op de opening van vestigingen verspreid over heel Nederland. En dat is niet voor niets. Momenteel bezit bijna driekwart van de Nederlanders een smartphone. Ongeveer de helft van hen laat het kostbare apparaat wel eens uit de handen glippen, vaak met val- of waterschade tot gevolg. Eigenaren René Smit en Ferry Timmer speelden twee jaar geleden in op dit ongelukje onder het motto ‘Relax… it’s only broken’.

Snelle service in een hippe tent
Wat The Fixables uniek maakt is het interieur: een lounge met luie fauteuils, een leestafel en een gezellige espressobar. Ook het Reparatielab, waar de meest voorkomende problemen met smartphones en tablets snel en met precisie worden verholpen, draagt bij aan het succes. De meeste reparaties worden ter plekke en zelfs binnen een half uur uitgevoerd. In de tussentijd kan de klant zich in een luie stoel verdiepen in een dagblad of tijdschrift of met de Wifi-verbinding zijn tijdelijke werkplek creëren totdat de reparatie is verricht. Business as Usual.

The Grand Opening van The Fixables vindt plaats op 26 april vanaf 15.00 uur.The Fixables in Rotterdam is gevestigd aan het Eendrachtplein 16. Iedereen kan zonder afspraak terecht van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00. Voor meer informatie: www.thefixables.nl.

Citaten
"Het ontbrak in deze markt aan betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie, terwijl consumenten en bedrijven juist dáár behoefte aan hebben. De gemiddelde smartphone of tablet bevat een schat aan persoonlijke informatie en heeft voor veel mensen een grote emotionele waarde. Die wil je het liefst zo snel mogelijk en zonder gedoe weer veilig terug." Ferry Timmer
"Klanten waarderen het enorm dat we altijd voor hen klaar staan voor reparaties, maar ook voor advies. Door onze samenwerking met in smartphones en tablets gespecialiseerde schade-experts kunnen wij schadegevallen snel beoordelen en eventuele schadeclaims snel afhandelen. Ook via onze website komen steeds meer aanvragen binnen van smartphone- en tablet bezitters, die ons hun toestel willen toesturen voor reparatie. Inmiddels weten consumenten, bedrijven en instellingen uit heel Nederland ons te vinden. " René Smit
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over The Fixables

The Fixables is een concept store voor het repareren van smartphones en tablets. Bij The Fixables draait alles om betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie. De winkel is ingericht als een espresso-bar, waar klanten op hun gemak kunnen wachten, of van achter glas kunnen zien hoe een reparatie wordt uitgevoerd in het ‘operatie lab’. Dit gebeurt met uiterste precisie, met gebruik van de beste onderdelen en apparatuur, onder garantie en tegen vaste en concurrerende prijzen.

Vestigingen The Fixables

Amsterdam
Rijnstraat 165
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Utrecht
Achter Clarenburg 5
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Bussum
Kapelstraat 3
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Rotterdam
Eendrachtsplein 16
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

berichten